Ekstraordinær

Hudpleje Gennem Dedikeret Research I Over Femogtredive År

Lingit Denmark: Kvalitet, Funktionalitet Og Pleje På Flaske

I mere end tre årtier har Lingit Denmark været ledende indenfor for dokumenteret effektiv kvalitetshudpleje til den skandinaviske sundhedssektor. Nu udvider vi til, også at kunne levere til private high-end brands.

Lingit Denmark er stolte af at kunne tilbyde en unik serie af hudplejeprodukter, der både er udviklet og produceret i Danmark under strenge kliniske forhold. For at kunne leve op til vores løfte om den højest mulige kvalitet, er fortsat research og testing en naturlig del af hverdagen hos Lingit Denmark. Vi stræber således efter kun at bruge ingredienser, der er fuldkommen up to date, og som har en dokumenteret effekt. Af samme grund har vi et tæt samarbejde med vores Advisory Board, som består af læger og apotekere.

Alle vore produkter er fremstillet fuldkommen uden brug af eller test på dyr, da vi er dedikeret til pleje og sundhed for alle - ikke kun slutbrugeren af Lingit Denmarks produkter. Derfor er alle vore produkter egnet til både veganere og vegetarer. Derudover er vi, som den første vestlige hudplejeproducent nogensinde, blevet Halalcertificeret i 2015. Vi har lagt stor energi i og vægt på at opnå denne udmærkelse som et led i vores mission om at levere transparent og troværdig hudpleje til alle.

Vores produktserie har hidtil været målrettet sundhedssektoren, og er primært blevet solgt gennem apotekerne. Vi har nu udvidet vores leverancekapacitet, således at vi også er i stand til at producere rene, funktionelle hudplejeserier for private high-end brands.

Leveringsbetingelser

Code of conduct

CSR strategi

Grundlagt

Grundlagt i Danmark i 1981 Ejet Og Ledet Af Kurt Pedersen Bestyrelse Bestående Af Læger Og Apotekere

100% Funktionel

100% Funktionel, Effektiv Hudpleje Ingen Test På Dyr. Ingen Alkohol Produceret i Danmark

Halal-certificeret

Halal-certificeret Siden 2015 Som Den Første Vestlige Hudplejeproducent Nogensinde